Restaurant tibetà: El Potala

AdreçaCarrer d’Aragó, 397
Transport: Verdaguer (L4, L5)
A la xarxaweb | facebook
Preu mig: 15-20 €

El Palau de Potala és una de les icones més emblemàtiques del Tibet, un espectacular construcció situada a Lhasa que va ser la casa dels Dalai-Lama fins el 1959, moment en que el catorzè líder espiritual de la regió es va haver d’exiliar a l’Índia (i on encara continua vivint) forçat per l’ocupació xinesa maoista. Si bé a Barcelona El Potala dóna nom a aquest restaurant de dimensions reduïdes, tracte afable i ambientació relaxada, tenim la sort de poder sentir l’essència tibetana a través de la seva -més que interessant- gastronomia.

No van ser els primers, però Dhon i la seva família ja porten un bon grapat d’anys instal·lats a la ciutat (des del 2003), preparant tradicional tsampa, pakoras, momos i curri a tots aquells curiosos que volem fer una incursió a la gastronomia del Tibet a Barcelona. Sense oblidar-nos d’altres especialitats de la casa, com les sopes (de tots tipus) i el lassi. Menjar senzill però cuidat i molt saborós. Atenció, els encanta el picant!

Sona música folklòrica tradicional del “país de les neus” mentre prenem un chai exquisit i escrivim aquestes línies. Quin bon ambient, no ens mouríem del Potala en tota la tarda.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.