Restaurant tibetà: El Potala

AdreçaCarrer d’Aragó, 397
Transport: Verdaguer (L4, L5)
A la xarxaweb
Preu mig: 15-20 €

El Palau de Potala és una de les icones més emblemàtiques del Tibet, un espectacular construcció situada a Lhasa que va ser la casa dels Dalai-Lama fins el 1959, moment en que el catorzè líder espiritual de la regió es va haver d’exiliar a l’Índia (i on encara continua vivint) forçat per l’ocupació xinesa maoista. Si bé a Barcelona El Potala dóna nom a aquest restaurant de dimensions reduïdes, tracte afable i ambientació relaxada, tenim la sort de poder sentir l’essència tibetana a través de la seva -més que interessant- gastronomia.

No van ser els primers, però Dhon i la seva família ja porten un bon grapat d’anys instal·lats a la ciutat (des del 2003), preparant tradicional tsampa, pakoras, momos i curri a tots aquells curiosos que volem fer una incursió a la gastronomia del Tibet a Barcelona. Sense oblidar-nos d’altres especialitats de la casa, com les sopes (de tots tipus) i el lassi. Menjar senzill però cuidat i molt saborós. Atenció, els encanta el picant!

Sona música folklòrica tradicional del “país de les neus” mentre prenem un chai exquisit i escrivim aquestes línies. Quin bon ambient, no ens mouríem del Potala en tota la tarda.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.