Čaj Chai, el temple del te a Barcelona

caj chai areveure

Adreça: Carrer Salomó Ben Adret, 12
Transport: Liceu (L3), Jaume I (L4)
A la xarxa: web | facebook | twitter
Telèfon: (+34) 93 301 95 92

Amants del te i les infusions, el Čaj Chai és el vostre espai a Barcelona. Des del 2004, aquesta bonica i acollidora casa de tes porta instal·lada en un carreró del barri Gòtic (abans al carrer Sant Domènec del Call), sent actualment un paradís i homenatge a aquesta beguda d’herbes. “Čaj Chai”, que en català es pronuncia “txai txai”, fa honor als salons de Bohèmia de Praga (Čaj) i al nom que utilitzen a la Índia per referir-se al propi te (Chai).

Hi tenen unes 140 varietats importades del Japó, la Xina, la Índia, el Nepal, Corea… i pràcticament de qualsevol racó del món que tingui fulles seques aromàtiques d’interès. Les possibilitats són infinites (algunes ben difícils de trobar en qualsevol altre establiment; ni a la Clandestina, ni a la Tetereria, ni a la Fíbula), una delícia al paladar.

L’equip que ho porta ofereix un servei personalitzat, molt atent, que t’aconsella i et guia perquè l’experiència de degustació sigui molt plaent. Cada te requereix de la seva preparació, el seu temps, els seus accessoris…  Tot molt professional.

caj chai accessoris areveure

A més, l’establiment funciona com a espai per a tallers, xarrades i botiga on, més enllà de poder adquirir qualsevol de les varietats de te de la carta, es poden comprar tot tipus d’accessoris com tasses, bols i plats tradicionals chawans, jocs de shiboridashi, teteres houhin, llibres especialitzats… Tot plegat en un local que desprèn una energia especial, unes olors aromàtiques, un ambient relaxat que et convida a viatjar a parts remotes del globus simplement apropant la tassa als llavis.

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.