Restaurant veneçolà: Caña de Azúcar

AdreçaCarrer Muntaner, 69
Transport: Universitat (L1, L2)
Preu mig: 35-45 €

Prepara’t per un exquisit viatge gastronòmic a sudamèrica, per gaudir al llarg i ample de les -encara massa desconegudes- possibilitats que ofereix la cuina veneçolana. Perquè el Caña de Azúcar és un espai creat amb entusiasme i cuidat mil·limètricament fins al darrer detall, des de la porta d’entrada fins al rivet dels tovallons, que evoca tradició i enyor cap a la terra natal de Simón Bolívar, al mateix temps que ofereix una pinzellada de creativitat en un entorn modern com és Barcelona. Seiem a taula expectants.

Ens obsequiem amb un menú degustació, deixant-nos endur per l’amable servei del restaurant: un sofisticat còctel marca de la casa, uns tequeños, una cachapita, un tostón galipanero per entrar en situació. Cada plat ve presentat de forma impecable, servit amb delicadesa i acompanyat d’una curosa explicació. Expectació màxima davant cada proposta. Una versió reinventada del pabellón criollo fa acte de presència a la taula, el levanta muertos! -pop marinat acompanyat de iuca cruixent- ens fa aixecar de la cadira i el ceviche ens fa caure la llagrimeta. L’Adnalay i el seu equip ho han aconseguit, no sabem on, però ens trobem clarament en algun indret de Veneçuela. 

Sense voler posar punt i final aquest recorregut festivaler, l’acabem amb la dolçor d’unes postres tres leches, que ens deixen mel als llavis i un gran sabor de boca. Entenem perfectament per què el local va guanyar el premi al “millor restaurant de cuina internacional” al programa Joc de Cartes de TV3. Excel·lent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.