Restaurant cap a totes direccions: Volta al Món

AdreçaCarrer Muntaner, 51
Transport: Universitat (L1, L2)
A la xarxa: web | facebook
Telèfon: (+34) 934 54 25 31
Preu mig: 25-30€

El Marcos i la seva parella van obrir la Volta al Món el 2013. Un trastejant els fogons, l’altre amb una rialla de cara el públic. Viatgers tastaolletes com nosaltres, han portat a Barcelona -val a dir que amb molt d’encert-, tastets de la gastronomia d’arreu on han estat. El restaurant està decorat amb encant, la mirada se’t perd entre els múltiples detalls i objectes duts dels seus viatges, que contextualitzen el que posaràs a taula. Estigues alerta i prepara tots els teus sentits, perquè l’experiència no pot ser més fascinant.

A la Volta al Món podràs desplaçar-te a Zimbabwe per provar el cocodril amb arròs al curry i salsa de remolatxa; seguir fins a Sudàfrica per degustar la carn de zebra amb un puré de plàtan i cacauet; fer un salt cap a Hawaii per descobrir el poke de salmó marinat amb quinoa i mango; recórrer Perú amb un ceviche de corvina amerat amb llet de tigre de maracujà; acompanyar-ho tot amb unes empanades d’espinacs i formatge feta del Líban (fatayer) o una massa de blat farcida de formatge, amb canya de sucre i salsa guasacaca de Veneçuela (tequeños)… I seguiríem salivant amb la carta i la increïble col·lecció de plats i combinacions que ofereixen. Quin viatge!

Sortim encantats d’aquest recorregut gastronòmic que ens ha dut per tots els continents, tot pensant en quina serà la nostra següent destinació 😉

Hi ha 2 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.