Extra, extra! La propera temporada d’areveure.cat arriba amb novetats

Amb el curs a les acaballes, estem a punt d’encetar una nova temporada viatgera amb algunes novetats que hauries de conèixer. Para bé l’orella!

Per una banda, estem contents i emocionats d’anunciar l’inici d’un nou projecte, Pedals Inquiets, el qual durà la intrèpida bicicleta del Genís arreu del món durant una bona temporada. Des de Barcelona cap a totes direccions a pinyó fix, podreu anar seguint els relats en aquesta nova secció. Esperem que torni sencera!

Per altra banda, la motxilla de la Txell seguirà omplint-se d’experiències amb noves Grans Aventures, aquest cop descobrint i apropant-nos a El Salvador i Guatemala. I com no pot ser d’altra manera, mentre no estigui trepitjant l’Amèrica Central, seguirà transportant els nostres curiosos paladars per diferents racons del món (sense sortir de Barcelona) amb les ja mítiques Expedicions Gormandes.

Però això no és tot; per tal què els dos llangardaixos no es despistin i segueixin el rumb adequat, els hem endreçat donant-los nova forma i colors. Estigueu atents, aquesta és la primera d’una sèrie de sorpreses que aniran venint. Ens hi acompanyes?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.