Restaurant suec: Pappa Sven

pappa sven-decoració taula.jpg

Adreça: Carrer Villarroel, 22
Transport: Sant Antoni (L2), Urgell (L1)
A la xarxa: web | facebook
Preu mig: 25-30€

Més enllà del salmó fumat i les mandonguilles d’Ikea, Suècia té gastronomia i precisament és el que reivindica amb molt de gust el Pappa Sven. L’olor, l’ordre, la decoració i l’atmosfera del restaurant són tota una carta de presentació. Tot està cuidat al mínim detall: el que penja de cada paret, les imatges, la il·luminació… Fins i tot anar al lavabo es converteix en una experiència.  Coincidim amb un sopar d’un nombrosíssim grup de dones nòrdiques i és que aquest és un punt de trobada per a la comunitat sueca establerta a la ciutat. Deu ser que s’hi troben com a casa.

Ens deixem assessorar per les expertes. Comencem per una cervesa sueca bastant particular, molt aromàtica, que ens ajuda a degustar els panets amb mantega d’entrants. Després ja es aventurem. Ens aconsellen iniciar amb un pica-pica suec, una taula combinada d’entrants i un ceviche suec. I de segons, no poden faltar les clàssiques mandonguilles i un plat de deliciós cérvol.

Realment resulta prou sorprenent descobrir tal varietat de sabors, així com admirar l’acuradíssima presentació de cada plat. Tot i que ben tips, quedem temptats de demanar un petit assortit de postres sorpresa. La curiositat ens mata!

pappa sven-postres sorpresa.jpg

Acabem la vetllada admirats d’aquest petit racó suec al mig de l’emergent barri de moda de Sant Antoni. No només han importat la gastronomia sueca, sinó que part del caràcter tranquil i silenciós també es veu reflectit en l’ambient. No deu ser en va que Suècia sigui el país amb més bona reputació del món d’aquest passat 2016.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.