Restaurant veneçolà: El Rincón de la Abuela Venezolana

el rincon abuela venezolana areveure

Adreça: Carrer Mallorca, 470
Transport: Sagrada Família (L2, L5)
A la xarxa: web | facebook
Preu mig: 15-20€

Un enganyós cartell que anuncia un tal “Hierba Buena-Tapas Bar” amaga el Rincón de la Abuela Venezolana, un petit temple pels amants de les arepas, empanades i plats més tradicionals del país sud-americà, regentat per una família veneçolana des del 2003. No t’enganyarem, segurament no coneixeràs l’abuela però t’assegurem que no la trobaràs a faltar.

Començar amb uns tequeños (uns deliciosos “dits” de formatge empanats) i una ració de iuca fregida és indispensable. Vénen servits amb una salsa picant vermella i una de verda (amb la textura del pesto, feta a base d’alfàbrega, coriandre o julivert), respectivament. Senzill i sorprenentment bo.

tequeños yuca rincon abuela venezolana

Les empanades i les arepas són la base de la carta i la seva alimentació: de formatge blanc, formatge groc, pollastre, carn picada, alvocat, frijoles… Un recital d’opcions inacabable. Optem per alguna arepa mixta com la pelúa o la reina, i alguna empanada de formatge.

arepa rincon abuela venezolana

Com a plats principals veneçolans demanem un pabellón (una safata imponent que combina arròs blanc, carn esfilagarsada, tires de plàtan dolç fregit, alvocat i frijoles negres) i un asado negro (una safata gegant semblant al pabellón però amb la diferència que porta carn de vedella reduïda en una salsa de vi molt fina). Definitivament, plats per compartir.

pabellon rincon abuela venezolana

Si encara tens un racó a l’estómac ho agrairàs. La col·lecció de postres fa salivera només anunciar-los: tres leches, mousse the parchita (o maracujà), golfeado o quesillo elaborats amb les receptes més casolanes. Per llepar-se’n els dits!

tres leches rincon abuela venezolana

08

El millor: L’autenticitat dels plats i les interminables opcions d’arepas i empanadas.
El pitjor: El local és estret i petit, tant aprofitat que potser et trobes una mica atapeït.

Hi ha 4 comentaris

 1. Vendéis para llevar comida Venezolana es que me gustaria por favor me gustaria que me contestarais para yo saber y pasar por allí y gracias

  M'agrada

  • Hola.

   Si vendemos comida para llevar, para ello debes llamar al 935185643 o 647180179 y te lo preparamos, tambien puedes pedir a través del servicio Deliveroo.es y te lo llevan a casa (el coste se incrementa un poco) pero el servicio es muy bueno.

   Saludos.

   Claudia Calderón Desde mi móvil

   El Rincón de la Abuela Venezolana El 22/1/2016 22:29, “A Reveure” escribió:

   > antonia commented: “Vendéis para llevar comida Venezolana es que me > gustaria por favor me gustaria que me contestarais para yo saber y pasar > por allí y gracias” >

   M'agrada

 2. Somos una familia Venezolana-Catalana y lo que más nos gusta son los Tequeños, y lo bueno y sabroso de comer aquí, es que siempre tiene la atención y el cariño de Venezuela representados en nuestros amigos. Saludos y abrazos

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.