Restaurant mexicà: Chido One Bar Mexicano

chido one bar mexicano areveure

Adreça: Carrer Torrijos, 30
Transport: Joanic (L4), Fontana (L3)
A la xarxa: facebook
Preu mig: 15-20€

El Chido One Bar Mexicano (COBM) porta des del 2000 instal·lat al barri de Gràcia, oferint cuina autèntica mexicana (amb una carta ben variada farcida de tacos i antojitos diversos) en un local bonic i ple de referències al país asteca. El restaurant té tres menjadors, acolorits i festius, mentre que el personal és atent, disposat a assessorar i molt àgil en servir. Fa uns mesos no es podia pagar amb targeta de crèdit i ara ja sí. En general, una gran alternativa als restaurants mexicans de Barcelona.

chido one bar mexicano interior areveure

Vuit opcions de tacos (que van actualitzant periòdicament) obren la carta. De carn de porc, vedella o llengua, i condimentats amb interessants espècies i verdures, vénen servits en racions de 4 unitats. Destaquem els tacos de cochinita, especialment pels amants dels cítrics. Incorporen carn de porc marinada en taronja i achiote, amb ceba morada en escabetx per sobre. Boníssims.

tacos cochinita chido one

Per acompanyar els tacos és ideal una ració d’antojitos, petits aperitius típics de la cuina mexicana, associats al menjar de carrer i dels mercats, i fets sobre una base de blat de moro (normalment fregida), en la que s’hi col·loquen verdures i alguna porció de carn.

Els més tastaolletes teniu una bona opció demanat una orden de antojitos: un plat combinat que porta un parell de chalupas (tortilla fina amb enciam, ceba i pollastre), salbutes (mini tortilla amb diverses verdures i carn de pavo), gorditas (semblant a un pa negre) i sopes (tartaleta amb frijoles, ceba picada, formatge fresc, crema de llet i una pinzellada de carn). Per acabar-ho d’adornar, una mica d’elote (blat de moro), guacamole i formatge fresc. La presentació és increïble.

orden antojitos chido one areveure

No pot faltar-hi alguna beguda mexicana: una michelada (amb o sense salsa), una cervesa local (Modelo, Pacífico o Coronita), algun còctel mescalero, margarita o mojito.

08

El millor: La presentació dels plats i la gran varietat de tacos i antojitos de la carta. Han anat millorant molt el servei amb el temps.
El pitjor: El preu excessiu de les begudes; no hi vagis a prendre una cervesa únicament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.