Ens n’anem al nord de l’Índia!

541px-India_(orthographic_projection).svg

Una de les primeres coses a preparar és el visat, doncs no es pot obtenir a la frontera o en arribar a l’aeroport, per tant, s’ha gestionar amb antelació. És una d’aquestes tasques avorrides que porta temps i maldecaps però que no pots oblidar de fer.

Tota la informació, pas a pas, de com obtenir el visat per l’Índia, aquí!

Amb el visat a la butxaca és el moment de preparar la visita al país. Us proposem un recorregut de 3 setmanes pel nord, des de Nova Dehli fins a la regió de Ladakh, la part més desconeguda i menys explotada i accessible, que ofereix un ventall de possibilitats increïbles: des d’una passejada per l’Himàlaia, conèixer la religió i la gastronomia típica de primera mà, o els indrets més emblemàtics que no pots deixar escapar.