Tres setmanes en gelly-gelly per Gàmbia

Li diuen la petita Jamaica i no en va. El reggae i la passió pel món rastafari s’ensuma a hores lluny, així com també un deix caribeny en el dia a dia. “Gambia no pasa nada”, criden orgullosos cada cop que interactuen amb un turista, presumint de la seguretat del país i amabilitat de la seva gent. I això és Gàmbia, la seva gent, un poble acollidor i xerraire de mena, amb moltes ganes de conèixer el màxim detall de tots aquells que decidim visitar aquest país de “la costa del somriure”.

tanji
Platja de pescadors de Tanji

El recorregut que proposem té una durada de tres setmanes amb un abast al llarg del país. Al ser petit, en tres setmanes es pot fer una visita àmplia i de cada raconet, amb moltes sorpreses al llarg del camí. I la millor manera de fer-ho és atrevir-se i viure-ho en primera persona i com una gambiana més: en gelly-gelly, el sistema de transport autòcton, és a dir, en furgonetes on hi cap de tot (literal: persones de totes mides i edats, gallines, sacs de blat, palanganes de peix…).

Així doncs, hi puges?

Què no et pots perdre?

Itinerari de 3 setmanes per Gàmbia

El recorregut proposat per Gàmbia té com a punt de partida la zona costera del Kombo. Fa un repàs per tot l’interior i torna cap a la costa per a poder apreciar tots els tipus de paisatge que t’hi trobaràs.

  • Dia 1, 2, 3, 4, 5: Sukuta/Bijilo/Bakau/Gunjur/Tanji
  • Dia 6, 7: Kartong
  • Dia 8, 9: Amdalai/Brikama
  • Dia 10,11: Tendaba
  • Dia 12, 13: Janjanbureh
  • Dia 14, 15: Basse Santa Su
  • Dia 16, 17: Bintang Bolong
  • Dia 18,19: Sanyang

Tot el relacionat amb l’itinerari proposat, la ruta i recomanacions d’allotjament, transport o menjar en els diferents punts, ho pots trobar aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.